Tiedä kuka olet

Tehtävät:

  • Kuvittele tulevaisuuden parasta minääsi. Millainen olet, miten puhut, miten ajattelet, millaista elämäntapaa elät? Mitä teet työksesi ja kuinka paljon tienaat? Ala muuntautumaan ja käyttäytymään tämän uuden minäsi lailla tästä päivästä eteenpäin.


  • Mieti miten ja millaisena ihmisenä haluaisit, että sinut muistetaan, kun olet kuollut, rakastamiesi ihmisten ja asiakkaidesi / yhteistyökumppaneiden keskuudessa? Kirjoita itsestäsi kuvitteellinen tulevaisuuden muistopuhe.


  • Mitä sinä haluat tuntea tänään? Mitä tunnetta haluat tuntea, kun autat lastasi läksyissä? Mitä tunnetta haluan, että lapseni tuntee minua kohtaan, läksyjään kohtaan ja elämäänsä kohtaan? Tämän kaltainen selkeys ja suunnitelmallisuus muuttaa suhtautumistasi elämään.


Voit kirjoittaa tehtävien vastaukset itsellesi ylös esim. päiväkirjaan tai tietokoneelle. On tärkeää, että teet tehtävät järjestyksessä. Voit jäädä myös pohtimaan kysymyksiä pitemmäksi aikaa. Etene omaan tahtiisi. Voit palata kurssin videoihin myös myöhemmin.

Jos haluat, voit jättää omat tehtäviesi vastaukset myös kommentteihin. Tällöin myös muut kurssilaiset voivat nähdä kommenttisi ja voit saada niihin palautetta ja kannustusta.

Valmis - jatka eteenpäin.  
Keskustelu

0 kommentit