Mielenhallinnan avulla menestykseen

Saavuta selkeys ja viritä mielesi saavuttamaan unelmasi

Tämä valmennus on tarkoitettu muutoshaluisille ihmisille sekä kehityshaluisille yrittäjille ja erityisesti yksinyrittäjille, jotka haluavat toteuttaa unelmansa menestyvästä yrityksestä ja unelmiensa elämästä, joka koostuu hyvästä työn ja vapaa-ajan tasapainosta, sopivasta määrästä unelma-asiakkaita sekä oman elämän nauttimisesta, johon ei kuulu loppuunpalaminen, kiire tai stressi.

Lopeta TV:n katselu ja toisten ihmisten elämästä haaveileminen. Haluan kutsua sinut miettimään omia haaveitasi, sitä millainen ihminen haluaisit olla, mitä mahdollisuuksia sinulla on tehdä tästä maailmasta parempi paikka elää itsellesi, läheisillesi ja muille.

Tee päätös tänään. Mitä sinä haluat elämässäsi tehdä? Millaiseksi haluat tulla? Millaisen vaikutuksen haluat tehdä muihin? Millaista elämäntapaa haluat elää? Kuinka monta ihmistä haluat tehdä ympärilläsi onnelliseksi?

Nyt sinulla on mahdollisuus oppia miten pystyt saavuttamaan unelmasi paremmasta elämästä ja pystyt menestymään yrittäjänä nopeammin kehittämällä omaa ajattelutapaasi muista ihmisistä ja itsestäsi. Ainoa este menestymiselle olet sinä itse.

Olen itse ollut aikoinani samankaltaisessa tilanteessa kuin sinä - oravanpyörässä, josta ei näy ulospääsyä. Asuntolainan ja velkojen takia en voinut vaihtaa henkisesti ja fyysisesti raskasta palkkatyötäni toiseen. Ajattelin, että ensin olisi pitänyt opiskella uusi ammatti. Kuka nyt olisi ottanut täysin ummikkoa uuteen työhön uudelle alalle? Ja jos menee töihin koeajalle eikä työt sitten jatkukaan, olisin pulassa. Olin sisukas ja tein ahkerasti töitä odottaen seuraavaa lomaani.

Uuden alan valitseminenkin oli vaikeaa. Minua kiinnostivat niin monet asiat, enkä saanut päätöstä tehtyä. Jahkailin ja aika kului. Tuntui, että elämä tuhlaantui työstä suoriutumiseen ja siitä palautumiseen. Välillä pinna oli niin kireällä, kun ei meinannut enää jaksaa.

Mutta sitten sairastuin. Sain fyysisesti liian raskaasta työstä molempiin käsiini niin vaikeat rasitusvammat, että silloisen työn jatkamisesta ei vain olisi tullut enää mitään. Vasta kun sairastuin ja minun oli pakko etsiä itselleni uusi ala, kun en työtäni pystynyt enää tekemään, ymmärsin, että oravanpyörästä ON mahdollista hypätä pois. Ja niin lopulta teinkin.

Tämä on mahdollistanut minulle sen, että elän nyt unelmieni elämää omakotitalossa avomieheni ja koirani kanssa sekä olen unelma-ammatissani. Voin yrittäjänä itse päättää mitä töitä otan vastaan ja milloin työskentelen. Tunnen eläväni täysin vapaata elämää, mikä on ollut tärkein tavoitteeni elämässäni. Nykyään pystyn elämään sairauteni kanssa täyttä elämää ja koen voivani kokonaisvaltaisesti hyvin.

Rohkaisen sinuakin heittäytymään ja aloittamaan unelmiesi elämän - NYT.

Sinun ei tarvitse sairastua tai kokea jotain muuta elämää mullistavaa ennen kuin voit aloittaa unelmiesi elämän. Päätöksen tekeminen vaatii rohkeutta ja oman sisäisen äänen kuuntelemista. Älä vaienna sitä keksimällä tekosyitä.

Kuulostaako seuraavat asiat tutulta?

Sitten, kun lapseni ovat kasvaneet isommiksi, voin keskittyä omaan elämääni.

Sitten, kun mieheni on saanut yrityksensä pyörimään, voin aloittaa oman yritykseni.

Sitten, kun olen säästänyt tietyn summan rahaa, voin irtisanoutua työstäni ja aloittaa unelmieni elämän.

Meillä on tapana keksiä itsellemme syitä pysytellä mukavuusalueellamme. Emme pidä muutoksesta, vaikka se olisi kuinka houkuttelevaa tahansa. Mutta vain epämukavuusalueelle uskaltautumalla voimme kasvaa ja saavuttaa sen mitä haluamme.

Kutsun sinut nyt mukaan matkalle parempaan ja onnellisempaan elämään.

Puuttuva tekijä, miksi et ole vielä menestynyt on mindset eli mielesi hallinta. Et tosissasi usko itseesi, että pystyt menestymään, koska muuten olisit tehnyt sen jo.

Saatat olla myös liian väsynyt. Sinulla ei ole aikaa tai voimia tehdä kaikkea mitä ajattelet, että sinun pitäisi tehdä ennen kuin on mahdollista, että voit menestyä. Mutta itse asiassa tekemällä vähemmän, mutta oikeita asioita, saat enemmän aikaiseksi.

Menestyminen ei ole kiinni myöskään persoonallisuudestasi. Yhtälailla introvertit että ekstrovertit voivat menestyä, samoin huolenpitäjät tai hauskuuttajat. Voit olla maailman tylsin ihminen ja silti varata täyteen palvelusi vuodeksi eteenpäin tai myydä loppuun tuotteesi päivässä.

En halua muuttaa sinua. Voit olla täysin oma itsesi.

  • Kehitämme ajattelutapaasi siitä miten ajattelet itse itsestäsi ja mitä todellisuudessa haluat elämässäsi saavuttaa. Opit myös tuntemaan itsesi paremmin.
  • Nostamme energiatasojasi, jotta sinulla on voimaa, jaksat paremmin ja saat enemmän aikaan.
  • Käymme läpi suunnitelman miten etenet ja mietimme miten pääset tavoitteisiisi.
  • Opimme miten pidät yllä menestymistäsi ja vältät kolme yleisintä sudenkuoppaa.
  • Menestyminen ei vaadi sinulta pitkiä työviikkoja ja ympärivuorokautisia päiviä. Menestyminen edellyttää sitä, että osaat tehdä fiksuja valintoja elämässäsi.

Menestyvät ihmiset ovat tutkimusten mukaan onnellisempia kuin muut, he kokevat vähemmän stressiä ja tuntevat, että he tekevät jotain todella hyödyllistä, josta heidät palkitaan hyvin. He kokevat etenevänsä oikeaan suuntaan urallaan ja elämässään.

Ilman oikeaa mindsettiä, mikään ei ole mahdollista. Siksi tämä on tärkeää käydä läpi ennen kuin lähdet rakentamaan yritystäsi.

Tämä kurssi sopii sekä yrittäjyyttä suunnitteleville että yrityksensä jo perustaneille yksinyrittäjille, jotka eivät ole vielä tyytyväisiä asiakasvirtaansa, tulotasoonsa tai elämäntyyliinsä. Jos koet olevasi jumissa tämän hetkiseen tilanteeseesi, etkä pääse kehittymään ja kasvamaan seuraavalle tasolle, tämä kurssi on tehty sinua varten.

Kurssini antaa sinulle selkeyttä ja uutta energiaa tekemiseesi. Saat enemmän aikaan vähemmässä ajassa ja voit kokonaisvaltaisesti paremmin. Mielenhallinnalla on uskomattoman suuret vaikutukset siihen millaista elämää elämme.

Aloita paremman, menestyneemmän ja onnellisemman elämän rakentaminen NYT.


Valmentajasi


Milla Tähkänen
Milla Tähkänen

Olen graafinen suunnittelija & brändivalmentaja ja haluan auttaa yksinyrittäjiä toteuttamaan heidän unelmansa menestyvästä yrityksestä & unelmiensa elämästä, joka koostuu hyvästä työn ja vapaa-ajan suhteesta, sopivasta määrästä unelma-asiakkaita sekä oman elämän nauttimisesta. Valmennan yksinyrittäjiä maanläheisellä ja yhteisöllisellä tavalla brändäämisessä ja oikeanlaisen mindsetin saavuttamisessa, sekä suunnittelen heille ajatonta, toimivaa ja brändiviestin mukaista graafista suunnittelua.


Kurssisuunnitelma


  Tervetuloa!
Vapaana päivää
päivää ilmoittautumisesi jälkeen
  Kehitä kolmea menestyvän SUPERyrittäjän ominaisuutta: tuottavuutta, vaikuttamiskykyä ja rohkeutta
Vapaana päivää
päivää ilmoittautumisesi jälkeen
  Pidä yllä menestymistäsi välttämällä nämä kolme "sudenkuoppaa"
Vapaana päivää
päivää ilmoittautumisesi jälkeen
  Miten tästä eteenpäin?
Vapaana päivää
päivää ilmoittautumisesi jälkeen

Usein kysytyt kysymykset


Milloin kurssi alkaa ja loppuu?
Kurssi alkaa nyt, eikä pääty koskaan! Käyt kurssia läpi täysin omaan tahtiisi - päätät itse milloin aloitat ja lopetat.
Kuinka pitkään minulla on pääsy kurssimateriaaleihin?
Kun olet ostanut kurssin, sinulla on rajoittamattoman pituinen pääsy kurssimateriaaleihin - riippumatta siitä millä laitteella kurssia käyt.
Entä jos en ole tyytyväinen kurssiin?
Kurssilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu! Jos et ole tyytyväinen kurssiin, ota meihin yhteyttä 30 päivän kuluessa ostoksestasi ja annamme sinulle rahat takaisin.
Miten kurssi eroaa muista markkinoilla olevista kursseista?
Mielenhallinnan avulla menestykseen -kurssi on hyvin monipuolinen kurssikokonaisuus, mutta siinä keskitytään vain menestymisen ja unelmien elämän kannalta oleellisien asioiden kehittämiseen. Tiedän, että aikasi on hyvin kallista, enkä halua, että tuhlaat sitä mihinkään turhaan. Kurssi sisältää napakoiden kurssivideoiden lisäksi paljon erilaisia tehtäviä, joiden avulla tieto pannaan käytäntöön. Muutosprosessin apuna sinulla on myös meditaatioharjoituksia. Jos kurssi myöhemmin kehittyy, saat kaikki uudet kurssimateriaalit myös käyttöösi. Kurssin käymisessä ei ole aikarajaa. Se on sinun käytössäsi niin pitkään kuin haluat.

Aloita heti!