Brändistä voimaa yrityksesi kasvuun - ilmainen minikurssi

Yksinyrittäjän brändikurssi, jossa käymme läpi brändäämisen perusasiat markkinointiviestin laatimisesta brändipersoonan luomiseen.

Brändisi on suurin voimavarasi, jonka avulla saat yrityksellesi lisää myyntiä ja uusia asiakkaita. Brändi pitää luoda, se ei synny itsestään. Lähde mukaan kehittämään yritystäsi ja aloittamaan menestyminen.

Brändi on lupaus asiakkaallesi tietynlaisesta kokemuksesta, kun hän on tekemisissä yrityksesi kanssa. Brändin rakentaminen alkaa määrittelemällä sisäiset arvot ja periaatteet. Sitten katsotaan, että brändin visuaalisuus on yhtenevässä linjassa tämän sanoman kanssa eli esim. webinaarit ja nettisivut näyttävät yhteneväisiltä ja kertovat samaa tarinaa.

Kun lähtökohdat on selvillä ja brändi hyvin suunniteltuna ja mietittynä, saadaan enemmän ja nopeammin aikaiseksi ja lisäksi tehokkaammin. Säästät rahaa ja aikaa mm. tulevien mainosten ja markkinointimateriaalien suunnittelussa.

Ilmoittaudu mukaan ilmaiselle minibrändäyskurssille!


Valmentajasi


Milla Tähkänen
Milla Tähkänen

Olen graafinen suunnittelija & brändivalmentaja ja haluan auttaa yksinyrittäjiä toteuttamaan heidän unelmansa menestyvästä yrityksestä & unelmiensa elämästä, joka koostuu hyvästä työn ja vapaa-ajan suhteesta, sopivasta määrästä unelma-asiakkaita sekä oman elämän nauttimisesta. Valmennan yksinyrittäjiä maanläheisellä ja yhteisöllisellä tavalla brändäämisessä ja oikeanlaisen mindsetin saavuttamisessa, sekä suunnittelen heille ajatonta, toimivaa ja brändiviestin mukaista graafista suunnittelua.


Kurssisuunnitelma


  Tervetuloa rakentamaan persoonallista brändiäsi!
Vapaana päivää
päivää ilmoittautumisesi jälkeen

Usein kysytyt kysymykset


Milloin kurssi alkaa?
Kurssi alkaa heti! Voit käydä kurssia täysin omaan tahtiisi - päätät itse milloin aloitat ja lopetat.
Kuinka pitkään minulla on pääsy kurssille?
Niin pitkään kuin haluat. Kun olet kirjautunut kurssille, sinulla on rajoittamaton pääsy kurssille niin pitkäksi aikaa kuin haluat kaikilla omistamillasi laitteilla.

Aloita heti!