Brändistä voimaa yrityksesi kasvuun!

Persoonallinen brändi yrityksellesi kuudessa viikossa

  Kyllä, haluan mukaan nyt!

Brändääminen on sekä syvällistä itsensä tutkiskelua, että sitä miten markkinoit yritystäsi ja miten teet helpoksi unelmiesi asiakkaille löytää brändisi käyttämällä mm. oikeita sanoja.

Sinulla pitää olla selkeä ajatus siitä mikä sinulle on tärkeää, mitä arvoja sinulla on ja minkälaista työtä haluat tehdä eli mihin haluat keskittyä - erikoistua. Nämä asiat pitää löytyä itseltäsi todella selkeinä, ennen kuin voit alkaa kertomaan sanomaasi muille. Tämä on yksi brändin rakentamisen suurimmista hyödyistä.

Pystyt myös erottumaan kilpailijoistasi oman persoonallisen brändisi avulla. Brändisi avulla pystyt kertomaan millaista palvelua ja laatua asiakkaasi sinulta saa, kun he ovat tekemisissä yrityksesi kanssa.

Rakennat myös mainettasi brändisi avulla. Mitä haluat ihmisten ajattelevan, kun he kuulevat nimesi? Haluat olla ylpeä siitä mitä teet ja kertoa siitä luonnollisesti kaikille. Haluat jakaa tietämystäsi muille ja samalla rakennat omaa asiantuntijuuttasi. Kun kerrot ydinosaamisestasi muille, sinut muistetaan silloin kun joku kaipaa apuasi. Haluat näyttää muiden silmissä mahdollisimman ammattimaiselta ja rakentaa itsellesi hyvän maineen. Tämä onnistuu suunnittelemalla itsellesi persoonallisen brändin.

Sinulla on erityinen lahja tai kyky, jota sinun pitää jakaa mahdollisimman monille maailmassa. Ihmisten tulisi tietää sinun olemassaolostasi enemmän. Tätä voit tehdä somen, blogin ja nettisivujesi kautta, mutta ensin sinulla pitää olla selkeä viesti mitä kerrot näissä kanavissasi. Sinulla on omaa osaamista, jota muilla ei ole, koska se yhdistyy omaan persoonaasi. Käytä tätä hyväksesi ja suunnittele itsellesi persoonallinen brändi.

Kun olet suunnitellut yrityksellesi persoonallisen brändin, sinulla on mahdollisuus päästä korkeampaan energiatilaan eli saat vähemmällä "vaivalla" enemmän aikaiseksi. Lisäksi voit palvella korkeammilla hinnoilla unelmiesi asiakkaita, koska asiakkaasi ovat valmiita maksamaan palveluistasi enemmän, kun he tietävät mitä he saavat sinulta vastineeksi rahoilleen ja ovat tyytyväisiä tuotteisiisi, palveluihisi ja niihin tuloksiin, joita luot asiakkaillesi.

Siirry seuraavalle tasolle yrittämisessä. En korjaa sinua tai pelasta sinua, vaan olen valmentajasi, joka tukee sinua eteenpäin. En voi tehdä ajattelutyötä puolestasi. Sinun pitää tehdä tämä työ itse, myös miettiä ne perusasiat kunnolla auki. Olen tehnyt sinulle tämän kurssin sitä varten, että yrittäjänä sinun on helpompaa pohtia, miettiä ja kehittää omaa persoonallista brändiäsi.


Tämä brändivalmennus sopii erityisen hyvin kaikille yksinyrittäjille ja pienyrittäjille, jotka haluavat kirkastaa oman brändinsä ja haluavat vetää puoleensa unelmiensa asiakkaita & saada enemmän myyntiä. Valmennus sopii myös yrittäjille sekä yrittäjyyttä suunnitteleville, jotka haluavat suunnitella oman persoonallisen brändin aivan alusta.


Tämä valmennus koostuu laajemmasta menetelmästä, johon sisältyy:

 • Menestyvän yrittäjän mindset eli mielenhallinta, jotta saat enemmän energiaa toteuttaa suunnitelmasi ja pystyt onnistumaan tavoitteissasi paremmin.
 • Persoonallinen brändi, joka luodaan sinun persoonasi ympärille. Ole oma erityinen itsesi. Löydetään ne asiat mitkä tekevät sinusta kiinnostavan.
 • Markkinointi ja myynti, jotta yrityksesi löydetään paremmin ja saat levitettyä tietoa olemassaolostasi muille.
 • Brändistrategia, jonka avulla suunnittelet miten markkinoit ja tulet esiin unelmiesi asiakkaille tehokkaammin.
 • Brändikäsikirja, johon kokoat kaiken tarvitsemasi tiedon brändistäsi.
 • Tuki, jotta onnistut oman persoonallisen brändisi suunnittelussa.


Brändistä voimaa yrityksesi kasvuun -valmennus näyttää sinulle kädestä pitäen miten pystyt suunnittelemaan yrityksellesi persoonallisen ja selkeän brändin kuudessa viikossa!


 • Tällä kurssilla opit mitä brändääminen tarkoittaa, mitä kaikkea brändäämiseen ja itse brändiin sisältyy.
 • Mistä hyvä brändi koostuu ja miten se luodaan.
 • Opit miettimään ja suunnittelemaan brändiäsi kokonaisuutena.
 • Kurssin jälkeen osaat hyödyntää omaa brändiäsi markkinoinnissasi, somessa, nettisivuillasi ja osaat viestiä yrityksestäsi johdonmukaisesti.
 • Opit valitsemaan brändillesi oman visuaalisen tyylin eli brändiisi sopivat värit, fontit ja kuvat.
 • Teemme kurssilla yrityksellesi moodboardin, jota voit käyttää yrityksesi visuaalisen ilmeen suunnittelussa.
 • Kurssilla suunnittelet yrityksellesi myös brändistrategian ja opit miten sinun kannattaa lähteä myymään ja markkinoimaan osaamistasi / palveluitasi / tuotteitasi.

Rakennamme yrityksellesi myös Brändikäsikirjan, joka toimii ohjenuoranasi muun muassa kaikessa yrityksesi mainonnassa, kerronnassa, myynnissä, pakkaussuunnittelussa ja somessa. Brändikäsikirjaan kootaan kaikki tärkeä tieto yrityksesi brändistä.

 1. Ensimmäisellä viikolla analysoidaan yrityksesi nykytila ja mietitään mihin suuntaan sitä halutaan kehittää. Käymme läpi myös sitä mitä kaikkea sisältyy menestyvän yrittäjän mindsettiin.
 2. Sitten suunnitellaan yrityksellesi persoonallinen brändi. Miten haluat brändisi näkyvän muille? Miten erotut kilpailijoistasi? Pohditaan mikä on yrityksesi erityispiirre eli kilpailuetu. Rakennamme kahden viikon aikana brändisi perustukset. Selvität työkirjaa apunasi käyttäen mm. mitä teet, kenelle teet ja miksi teet.
 3. Sitten rakennetaan brändi-identiteetti eli ulkoasu, päätetään muodot, värit, typografia ja kuvakerronta. Tähän käytämme aikaa kaksi viikkoa.
 4. Ja lopuksi kokoamme kaiken brändikäsikirjaan, jotta sinun on jatkossa helppo löytää kaikki oleellinen brändiisi liittyvä aineisto yhdestä paikasta, mikä helpottaa sinua jatkossa, kun olet tekemässä mainontaa ja sisältöä someen ja nettisivuillesi. Lisäksi saat vinkkejä yrityksesi markkinointiin ja myyntiin. Miten kerrot brändiviestiäsi maailmalle?


Lähde kehittämään yrityksesi brändiä jo tänään!

Jos haluat tutustua brändäyskurssiini lisää, suosittelen, että kokeilet ensin ilmaista minibrändäyskurssiani, johon pääset mukaan tästä linkistä.


Valmentajasi


Milla Tähkänen
Milla Tähkänen

Olen graafinen suunnittelija & brändivalmentaja ja haluan auttaa yksinyrittäjiä toteuttamaan heidän unelmansa menestyvästä yrityksestä & unelmiensa elämästä, joka koostuu hyvästä työn ja vapaa-ajan suhteesta, sopivasta määrästä unelma-asiakkaita sekä oman elämän nauttimisesta. Valmennan yksinyrittäjiä maanläheisellä ja yhteisöllisellä tavalla brändäämisessä ja oikeanlaisen mindsetin saavuttamisessa, sekä suunnittelen heille ajatonta, toimivaa ja brändiviestin mukaista graafista suunnittelua.


Kurssisuunnitelma


  BONUS valmennus: Menestyvän yrittäjän mindset & money mindset
Vapaana päivää
päivää ilmoittautumisesi jälkeen
  BONUS valmennus: Brändi-identiteetti & copywriting
Vapaana päivää
päivää ilmoittautumisesi jälkeen
  BONUS valmennus: Markkinointi ja myynti
Vapaana päivää
päivää ilmoittautumisesi jälkeen
  BONUS: Brändien katselutilaisuus
Vapaana päivää
päivää ilmoittautumisesi jälkeen

Usein kysytyt kysymykset


Milloin kurssi alkaa?
Voit tulla kurssille mukaan milloin vain ja opiskella materiaaleja omaan tahtiisi. Tämän lisäksi kurssilla on livevalmennuksia ja mindsetvalmennuksia, jotka tuovat kurssiin mukaan yhteisöllisyyttä. Lisäksi kurssilla pidetään kolme kertaa vuodessa "yhteisstartti", jolloin aloitamme brändäämisen kaikki samaan aikaan. Vuoden 2022 "yhteisstartit" ovat 14.2, 16.5 ja 3.10. Suunnittelemme tällöin brändiä yhdessä muiden jäsenten kanssa kuuden viikon ajan. Kun hankit kurssin, saat heti käyttöösi ensimmäisen viikon materiaalit ja pääset mukaan yksityiseen tälle kurssille räätälöityyn omaan Facebook -ryhmään. Myös Facebook -ryhmä toimii kanavana, jonka kautta saat tukea etenemiseesi valmentajaltasi ja muilta kurssilaisilta. Jatkossa materiaalit aukeavat käyttöösi viikon välein maanantaisin.
Kuinka pitkään kurssi on käytössäni?
Niin pitkään kuin haluat. Pääset kirjautumaan kurssille kaikilta laitteiltasi eikä sinulta veloiteta kurssin oston jälkeen mitään muita maksuja. Saat olla mukana myös Facebook -ryhmässämme niin pitkään kuin haluat.
Entä, jos olen tyytymätön kurssiin?
Kurssilla on kuukauden tyytyväisyystakuu. Saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen kurssiin. Ota yhteyttä minuun kuukauden aikana kurssin aloituksesta.

Aloita heti!