Brändikiihdyttämö

Yksinyrittäjän brändikurssi, jossa käydään läpi brändäämisen perusasiat brändipersoonan luomisesta markkinointiviestin laatimiseen.

   Katso esittely

Brändi on yrityksesi tärkein pääoma. Brändi kasvattaa yrityksesi arvoa ja lisää myyntiä.

Brändin avulla asiakkaasi tietävät millaisen kokemuksen he yritykseltäsi saavat, kun he ostavat sinulta. Samalla myös erotut kilpailijoistasi ja sinut muistetaan paremmin.

Kun sinulla on hyvin suunniteltu brändi, unelma-asiakkaasi löytävät sinut helpommin ja sinulta halutaan ostaa.

Kun olet miettinyt yrityksesi brändin hyvin, sinulle vapautuu enemmän aikaa, koska sinun ei tarvitse enää miettiä mitä haluat asiakkaillesi viestiä. Uutiskirjeiden, somepostausten ja blogiartikkeleiden kirjoittaminen helpottuu sekä nopeutuu, koska tiedät mihin pyrit (missio), mitä haluat saavuttaa (visio) ja kenelle kirjoitat. Tiedät myös mitä värejä, fontteja, millaisella tyylillä viestiä ja millaista kuvaa sinun kannattaa käyttää mm. markkinoinnissasi.

Brändikiihdyttämön avulla

 • pystyt määrittelemään brändipersoonasi brändipersoonatestin avulla, jotta saat suunniteltua yrityksellesi sopivan oman persoonallisen brändin, joka kiinnostaa ja puhuttelee asiakkaitasi. Saat brändipersoonatestistä tulokseksi mitkä arkkityypit kuvastavat sinua eniten ja pystyt niiden avulla suunnittelemaan omaa henkilöbrändiäsi tai yrityksesi brändipersoonaa.
 • Osaat analysoida kilpailijoitasi, jotta pystyt erottumaan paremmin muista ja tekemään omaa uniikkia juttuasi.
 • Opit tekemään brändillesi inspiraatiotaulun, jotta sinun on helppo muistaa miltä brändisi näyttää ja tuntuu visuaalisesti ja minkälaisen kuvan haluat brändistäsi muille viestittää.
 • Opit kirjoittamaan toimivan markkinointiviestin ja brändiviestin, jotta osaat esitellä yritystäsi kiinnostavasti muille. Voit käyttää näitä esittelyteksteissä, someprofiilissasi ja nettisivuillasi.
 • Osaat määritellä kohdeyleisösi ja unelma-asiakkaasi, ydinosaamisesi ja tiedät miksi teet sitä mitä teet.
 • Osaat tehdä brändisi äänelle sopivan inspiraatiokirjaston, jossa sinulla on tallennettuna sanastoa ja lauseita, joita voit käyttää markkinoinnissasi, somepostauksissasi ja uutiskirjeissäsi.
 • Opit kehittämään brändillesi ja yhteisöllesi sopivan nimen ja sloganit, jotta yrityksesi jäisi asiakkaidesi mieleen helpommin.
 • Osaat valita brändillesi yhteen sopivat fontit ja värit, jotta yrityksesi ilme on yhteneväinen sanomasi kanssa ja herättää luottamusta ja kiinnostusta asiakkaissasi.

Brändikiihdyttämö sopii

 • yksinyrittäjille, jotka ovat hiljattain perustaneet oman yrityksen ja haluavat nostaa sen uudelle tasolle,
 • yrittäjyyttä suunnitteleville, jotka haluavat oppia luomaan tulevalle yritykselleen loistavan brändin jo ennen sen perustamista, jotta yrityksen lanseeraus ja ensimmäinen vuosi sujuisi mahdollisimman sujuvasti,
 • yrittäjille, jotka haluavat uudistaa tai kehittää olemassa olevaa brändiään, jotta yritys saisi enemmän asiakkaita ja myyntiä.

Brändikiihdyttämö ei sovi

 • sellaisille ihmisille, jotka eivät ole vielä valmiita tekemään yrityksensä brändin eteen töitä, jotta voisit menestyä paremmin.


Valmentajasi


Milla Tähkänen
Milla Tähkänen

Olen graafinen suunnittelija & brändivalmentaja ja haluan auttaa yksinyrittäjiä toteuttamaan heidän unelmansa menestyvästä yrityksestä & unelmiensa elämästä, joka koostuu hyvästä työn ja vapaa-ajan suhteesta, sopivasta määrästä unelma-asiakkaita sekä oman elämän nauttimisesta. Valmennan yksinyrittäjiä maanläheisellä ja yhteisöllisellä tavalla brändäämisessä ja oikeanlaisen mindsetin saavuttamisessa, sekä suunnittelen heille ajatonta, toimivaa ja brändiviestin mukaista graafista suunnittelua.


Kurssisuunnitelma


  Tervetuloa Brändikiihdyttämöön!
Vapaana päivää
päivää ilmoittautumisesi jälkeen
  Brändin arkkityypit
Vapaana päivää
päivää ilmoittautumisesi jälkeen
  Brändipersoonan rakentaminen
Vapaana päivää
päivää ilmoittautumisesi jälkeen
  Markkinointiviestin ja brändiviestin kirjoittaminen
Vapaana päivää
päivää ilmoittautumisesi jälkeen
  Brändisi ääni
Vapaana päivää
päivää ilmoittautumisesi jälkeen
  Brändisi nimeäminen ja slogan
Vapaana päivää
päivää ilmoittautumisesi jälkeen
  Graafinen ilme ja fonttien valitseminen
Vapaana päivää
päivää ilmoittautumisesi jälkeen
  Brändivärien valitseminen
Vapaana päivää
päivää ilmoittautumisesi jälkeen
  Miten tästä eteenpäin?
Vapaana päivää
päivää ilmoittautumisesi jälkeen

Usein kysytyt kysymykset


Milloin kurssi alkaa ja loppuu?
Kurssi alkaa samantien ja on käytettävissäsi niin pitkään kuin haluat. Voit käydä kurssia läpi täysin omaan tahtiisi.
Kuinka pitkään minulla on pääsy kurssimateriaaleihin?
Kun olet ostanut kurssin, sinulla on rajoittamattoman pituinen pääsy kurssimateriaaleihin - riippumatta siitä millä laitteella kurssia käyt.
Entä jos en ole tyytyväinen kurssiin?
Kurssilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu! Jos et ole tyytyväinen kurssiin, ota meihin yhteyttä 30 päivän kuluessa ostoksestasi ja annamme sinulle rahat takaisin.

Aloita heti!