Suunnitellaan yrityksellesi loistava brändi


Ei ole väliä kuinka pitkälle olet yrittäjyytesi taipaleella päässyt tai oletko vasta aloittanut oman yrityksesi. Sinulla on yhtä suuret mahdollisuudet menestyä, kuin muillakin. Uskalla unelmoida isosti ja heittäydy mukaan. Autan sinua yrityksesi brändin suunnittelussa ja kehittämisessä, jotta saat selkeyttä ja paremmat mahdollisuudet menestyvään liiketoimintaan ja unelmiesi elämään.

Henkilökohtaisen brändäysvalmennukseni avulla kirkastat yrityksesi sanoman, tunnet paremmin kohderyhmäsi ja unelmiesi asiakkaan, jotta osaat suunnitella heille kohdistettuja tuotteita ja palveluita.


Brändäysvalmennusta suurella sydämellä


Olen Milla Tähkänen, graafinen suunnittelija ja brändivalmentaja yksinyrittäjille, jotka haluavat saada yrityksensä menestymään paremmin ja pystyä elämään unelmiensa elämää vailla huolta toimeentulosta.

Autan sinua saamaan enemmän myyntiä ja asiakkaita ilman ympäripyöreitä työtunteja, jotta voit keskittyä elämään vapaampaa kiireetöntä unelmiesi elämää.


Ennen valmennusta...

Täytä alla oleva lomake, jotta saat parhaimman hyödyn valmennuksesta.

Usein kysyttyjä kysymyksiäJos en ole tyytyväinen valmennukseen, saanko rahani takaisin?

Jos olet tyytymätön valmennukseen, ota minuun välittömästi yhteyttä niin katsotaan mitä voin asialle tehdä.

Valmennuksella EI OLE kuukauden tyytyväisyystakuuta.Kuinka varaan valmennusajan?

Kun olet tilannut valmennuksen, saat yksityiskohtaiset ohjeet valmennusajan varaamisesta. Pidän valmennukset Zoomin kautta.Voinko varata useamman valmennuskerran?

Ilman muuta! Valmennukseen sisältyy 2 tunnin mittaista valmennusta. Voit ostaa valmennuksen niin monta kertaa kuin haluat.